flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду Жилана Миколи Олеговича    

05 липня 2019, 14:27

 

       Підволочиським районним судом Тернопільської області розглядається цивільна справа за позовом товариства з обмеженою відповідальністю «Торгово-промислова компанія «Омега-Автопоставка» до Жилана Миколи Олеговича, про стягнення заборгованості.

Розгляд справи проводиться в порядку спрощеного позовного провадження з повідомленням (викликом) сторін. Призначено судове засідання у приміщенні Підволочиського районного суду Тернопільської області на 26 липня 2019 року 17-00 год.

На вказане число просимо з'явитися в приміщення Підволочиського районного суду (смт. Підволочиськ вул. Залізнична, 1 Тернопільської області) відповідача – Жилана Миколи Олеговича – адреса реєстрації вул.Козацька, 43, смт.Підволочиськ, Підволочиський район, Тернопільська область.

Відповідач наділений правами і обов’язками, передбаченими ст.43 ЦПК України та має право подати відзив на позов в п’ятнадцятиденний строк зі всіма письмовими та електронними доказами (які можливо доставити до суду), висновками експертів і заявами свідків, що підтверджують заперечення проти позову – згідно ст.178 ЦПК України. Крім того відповідач зобов’язаний надіслати копії відзиву з додатками іншим учасникам справи (долучивши підтвердження про їх направлення сторонам).

 

Відповідач має також право подати зустрічний позов  в термін до 26 липня 2019року .

 

Крім того, відповідач може отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: http://pv.te.court.gov.ua/sud1912/

 

 

 

Суддя Підволочиського районного суду

Тернопільської області                                                               Н. Б. Сташків