flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Обов`язкова реєстрація офіційних електронних адрес в ЄСІТС

18 серпня 2022, 17:35

У зв`язку з прийнятим рішенням Ради суддів України від 05 серпня 2022 № 26 звертаємо увагу та наголошуємо, що  реєстрація офіційних електронних адрес в ЄСІТС є обов’язковою для адвокатів, прокурорів, нотаріусів, приватних виконавців, арбітражних керуючих, судових експертів, державних органів, органів місцевого самоврядування, суб’єктів господарювання державного або комунального секторів економіки.
Щоб зареєструвати офіційну електронну адресу необхідно перейти за посиланням https://cabinet.court.gov.ua.

Реєстрація в Електронному кабінеті (https://id.court.gov.ua/) здійснюється ВИКЛЮЧНО з використанням кваліфікованого електронного підпису (КЕП).

В той же час звертаємо увагу, що при подачі значного обсягу документів до суду в електронній формі (понад 30 аркушів) – наполегливо рекомендуємо додатково подавати їх суду в паперовій формі.

При проходженні реєстрації в Електронному суді в нагоді Вам стане покрокова інструкція як почати користуватися Електронним судом, з якою Ви можете ознайомитися на сайті Зарічного районного суду м. Суми в підрозділі «Функціонування окремих підсистем ЄСІТС» розділу «Громадянам» або за посиланням https://bit.ly/3mkvjpz.

Просимо вибачення за тимчасові незручності у зв`язку проблемами фінансування судової гілки влади в умовах воєнного стану.