flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги громадян!

31 січня 2023, 11:09

У зв`язку з частими та тривалими відключеннями електроенергії  не завжди є можливим оперативне отримання та реєстрація поштової кореспонденції, що надходить до суду засобами електронного зв`язку (на офіційну електронну пошту суду, через підсистему  ЄСІТС «Електронний суд»).

У зв`язку з цим наполегливо рекомендуємо надсилати звернення, листи, заяви, інші процесуальні документи заздалегідь, хоча б за добу до запланованої події  (судового засідання, кінцевого строку подачі заяви тощо) з тим, щоб відповідні документи були вчасно отримані та зареєстровані відповідальними працівниками суду та передані  за призначенням.

 Також нагадуємо, що у зв`язку з необхідністю економії коштів, у суді з лютого 2020 року працює один загальний телефонний номер – номер канцелярії суду:

(03543) 2-25-76

 

За необхідності, отримати інформацію про дату призначення до розгляду судової справи можна також, скористатись офіційним сайтом суду на порталі «Судова влада України»,  на якому працює функціонал  «Стан розгляду справ».

Для цього можна зайти за посиланням:

-  https://court.gov.ua/fair/sud1912/   - на сайті Підволочиського районного суду - для справ Підволочиського районного суду;

- https://court.gov.ua/fair/ - на порталі  «Судова влада України » - для усіх судів України.