flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду Линдюка Богдана Дмитровича

14 серпня 2019, 16:20

Підволочиським районним судом Тернопільської області розглядається цивільна справа за позовом Линдюк (Кв’ятковської) Лілії Андріївни до Линдюка Богдана Дмитровича  про розірвання шлюбу, підготовче судове засідання якої відбудеться 09 вересня 2019 року о 09-10 год.

На вказане число просимо з'явитися в приміщення Підволочиського районного суду (смт. Підволочиськ вул. Залізнична, 1 Тернопільської області) відповідача – Линдюка Богдана Дмитровича, що мешкає у с. Шили Збаразького району Тернопільської області.

Линдюк Б.Д. наділений правами і обов’язками, передбаченими ст.43 ЦПК України та має право подати відзив на позов, в порядку, визначеному  ст.178 ЦПК України.

Крім того, відповідач має можливість ознайомитися із позовною заявою та доданими до неї документами у канцелярії Підволочиського районного суду Тернопільської області (селище Підволочиськ вул.. Залізнична,1), а також може отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: http://pv.te.court.gov.ua/sud1912/

У випадку неявки відповідача в судове засідання справа буде розглянута у його відсутності, на підставі наявних у справі даних та доказів (ухвалено заочне рішення).

 

 Суддя Підволочиського районного суду

Тернопільської області                                                           Сташків Н.Б.